Chambres d'hôtes

     

De Franse Ardennen
Drie uur rijden van Utrecht liggen de Franse Ardennen, een door erosie afgesleten gebergte van 400 tot 700 meter hoog, dat bedekt is met uitgestrekte loof- en naaldwouden. Het is een weids, heuvelachtig gebied met schitterende vergezichten, waar de Maas en de Semoy in grote meanders door de diep ingesleten dalen stromen. De bossen zijn zo uitgestrekt dat je er uren kunt wandelen zonder een mens tegen te komen Tussen de bossen verscholen liggen verstilde dorpjes.
Wat men in de Ardennen vooral vinden zal is: rust en natuur. Echter, voor de sportievelingen zijn er  volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, kanoën en paard te rijden.
Er zijn wandel-, fiets- en langlaufpaden uitgezet.


Ons huis
Ons meer dan 100 jaar oude huis ligt aan een provinciale weg aan de rand van een klein buurtschapje met 12 huizen.
Het dichtstbijzijnde dorp Monthermé ligt op 5 kilometer afstand aan de Maas, hier vindt u het VVV, de bakker, een supermarkt en diverse winkels en restaurantjes.
De dichtstbijzijnde grote stad is Charleville-Mézières.
Reims ligt op een uurtje afstand.Chambres d’hôtes
Wij hebben de tweede verdieping van ons huis in zijn geheel ingericht voor gasten, er zijn 3 tweepersoons slaapkamers en een tweepersoons kinderkamer. De slaapkamers liggen aan de achterkant van het huis, met een schitterend uitzicht over de tuin en de heuvels van de Ardennen.
Op deze verdieping bevinden zich tevens een badkamer en een toilet. De gasten kunnen, indien nodig, ook gebruik maken van de badkamer en het toilet die een verdieping lager liggen.


De keukenhoek

  

 

 

 

Het uitzicht vanuit de slaapkamers

De grote woonkamer op de tweede verdieping staat geheel tot beschikking van de gasten, er zijn leesboeken en spelletjes, een radio met CD-speler, een TV met satelliet en een DVD-speler. Er is een keukenhoek met een 4-pits elektrische plaat, een koelkast, een magnetron, alle serviesgoed en keukengerei, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een gourmetstel en een elektrische fonduepan.

Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, u vindt alles wat u nodig heeft in de koelkast en keukenkastjes en kunt dus ontbijten wanneer u wilt. Vers stokbrood en croissants horen hier natuurlijk bij.

Beddengoed, handdoeken, keukentextiel en schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Bij mooi weer kunt u in de grote tuin genieten van de zon. Tuinstoelen en gas-BBQ zijn aanwezig.


Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan tegen een vergoeding van
€ 10,- per stuk per nacht.
U dient zelf te zorgen voor dekens, kleedjes, handdoeken, manden en dergelijke en niet de dekbedden en het huishoudtextiel van het huis te gebruiken.

U hebt de keuze uit de volgende slaapkamers:

 

Oosterse kamer

met 2  1-persoons bedden 90 x 200 cm

 

 

Witte kamer

met 1 lits jumeaux  2 x 90 x 200 cm

Witte kamer

 

 Magische kamer

met 1  2-persoons bed 160 x 200 cm

 

Disney kamer (kinderkamer) met 2  1-persoons bedden 90 x 200 cm en 80 x 190 cm

 

Plattegrond chambres d'hôtes

 


De kosten

 

Indien een kamer slechts door 1 persoon wordt gebruikt, is de prijs per nacht € 10,- lager..

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Lex en Janny Oudshoorn- van Aken
 ‘Pas de Problème!’
27, les Woieries
08800 Monthermé
tel 00-33-(0)3 24 37 88 41
email: pas.de.probleme@wanadoo.fr